Bergen Bygginnredning AS | GLASSVEGGER | SYSTEMVEGGER | SKJERMVEGGER

Systemvegger

KOLLEGA Systemvegger

Systemvegg 

Systemvegg er en veggmodell med ferdig overflatebehandlet gipsplater på stålstenderverk. Veggen benyttes til romskillevegger eller som frontvegger isatt dører og glassfelt som inngår i systemet.

Gipsplater 

Gipsplater og synlige profiler leveres i std hvit, valgfri farge på forespørsel.

Karmer 

Karmer til dører og glassfelt leveres i heltre, finert, foliert eller malt valgfri farge.

Dører 

Dører kan leveres som tette dører, glassdører, rammedører og skyvedører.

Systemet 

Systemet er prefabrikert for montering på byggeplass.

Se referansebilder KOLLEGA SYSTEMVEGGER under

ALLE

LANG ERFARING MED SYSTEMVEGGER

Bergen Bygginnredning AS har lang erfaring innen produksjon av systeminnredning, og er en av landets ledende produsenter og leverandør av fleksible bygginnredninger for næringsbygg. Fra våre egne produksjonslokaler leverer vi systemvegger utfra ønsker og behov fra kunder. Våre kunder er byggmestere og entreprenører over hele landet.

Systemvegger kan benyttes på alle bygg. Vi har levert systemvegger til industri, kontorer, institusjoner, undervisningsbygg og butikksentre m.m. Våre systemvegger består av ferdigbehandlede gipsplater på stålstenderverk og leveres i flere standard høyder og overflater. De er lette å montere og monteringen foregår ryddig med lite rot og skader.

SYSTEMVEGGER SKAPER RO

Vi vet hvor viktig det er med arbeidsro i et travelt miljø. Våre systemvegger har gode lyddempende egenskaper og kan leveres med høye lydkrav på både skjermvegger og glassvegger. Som tilbehør på systemvegger, leveres glassfelt og dører som er tilpasset systemet.

 

Gode løsninger forandrer hele kontormiljøet. Ferdig montert gir systemvegger hensiktsmessige og gode lokaler for de som arbeider der, ved å tilføre dagslys langt inn i lokalet. Dersom du på et senere tidspunkt ønsker å endre systeminnredningen, kan dette gjøres lett uten å sjenere ansatte/brukere i deres daglige gjøremål på arbeisplassen.

 

Bergen Bygginnredning ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på systeminnredning. Vi har som mål at alle våre kunder skal føle begeistring over den totale kvaliteteten de får hos oss. Med det tenker vi på evnen til å være kreativ, ideskapende, engasjerende og ansvarsbevisst.

 

Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig når du montere systemvegger. Alt fra at innredningskonstruksjonene må kooridneres med øvrige fag innenfor fastsatte rammevilkår, lover og regler, til at det skal være en god og behagelig løsning som skaper trivsel. Dette kan vi. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid på systemvegger.

 

Trenger du systemvegger har du kommet til riktig side.

06

KOLLEGA VEGGKONSEPT

BASIC GLASSVEGGER​

FLUSH GLASSVEGGER​

ASYM GLASSVEGGER​

Skjermvegger

Systemvegger

Modulvalg

Glassvalg

FULLGLASS VEGGER

PYRO GLASSVEGGER

URBAN GLASSVEGGER

Ta kontakt med oss for mer informasjom om vår systeminnredning.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,.