Bergen Bygginnredning AS | GLASSVEGGER | SYSTEMVEGGER | SKJERMVEGGER

Skjermvegger

KOLLEGA Skjermvegger

01-01

Skjermvegger 

Skjermvegger er en veggmodell som lett kan flyttes rundt etter behov og således avgrense større arealer.

Modulene 

Modulene leveres med karmer i heltre, finert, foliert eller malt valgfri farge, isatt slette eller perforerte fyllinger pålimt akustisk duk og isolert etter behov og gjerne i kombinasjon med glass.

Fyllinger

Fyllinger kan leveres som finert eller malt.

Glass 

Glass kan leveres som float, herdet eller laminert.

Profiler

Profiler er 29*98mm eller 65*39mm med glass eller fylling plassert sentrisk i karm og påsatt støtteben.

Systemet 

Systemet er modulbasert for kjapp og enkel montering.

KOLLEGA Skjermvegger - Enkel montering og fleksible løsninger

Med Kollega skjermvegger har du muligheten til å enkelt og raskt avgrense større arealer, ved å binde sammen, avskille eller omgruppere arealene. Våre Kollega skjermvegger blir levert med justerbar fot i bunn, og kan påmonteres hjul.Skjermveggsystemet er fleksibelt, og leveres i ulike moduler, størrelser og utførelser.

Vi leverer skjermvegger med lydisolerte og perforerte plater. For en oppdeling som gir romfølelse, finnes skjermveggene også med glass.

Vi har I dag mange fornøyde kunder på våre Kollega skjermvegger. Vi kan nevne Norges Handels Høyskole hvor vi har levert skjermvegger til lesesalen for studentene. Vi har også levert mye skjermvegger til Sparebanken Vest til bruk i avgrensning av kontorlokaler m.m.

Vi vet at kvalitet og god kunde oppfølging er viktig ved levering av våre skjermveggsystemer. Dette er noe vi setter høyt i Bergen Bygginnredning AS. Dersom du trenger skjermvegger, har du kommet til riktig leverandør. Vi er behjelpelig med råd og veiledning ved prosjekter og vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli en fornøyd kunde.

01-02

Se referansebilder KOLLEGA Skjermvegger under

ALLE

KOLLEGA VEGGKONSEPT

BASIC GLASSVEGGER​

FLUSH GLASSVEGGER​

ASYM GLASSVEGGER​

Skjermvegger

Systemvegger

Modulvalg

Glassvalg

FULLGLASS VEGGER

PYRO GLASSVEGGER

URBAN GLASSVEGGER

translation by H. Rackham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,.

next