Bergen Bygginnredning AS | GLASSVEGGER | SYSTEMVEGGER | SKJERMVEGGER

Glassvegger

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Glassvegger siden 2001

I over 20 år har vi levert glassvegger til fornøyde kunder over hele Norge. Siden vår oppstart har utviklet oss og blitt en ledende produsent og leverandør av løsninger til næringsbygg.

Fra våre lokaler i Bergen produserer vi glassvegger og skjermvegger i en rekke utførelser. Vi har de senere år hatt en betydelig vekst og er blitt en naturlig samarbeidspartner for våre kunder, som hovedsakelig er byggmestere og entreprenører over hele landet.

Riktig bruk av glassvegger

Gode løsninger på glass forandrer hele kontormiljøet. Ferdig montert gir glassvegger hensiktsmessige og gode lokaler for de som arbeider der, ved å tilføre dagslys langt inn i lokalet. Vi har lang erfaring i levering  og vet hva som er viktig når de monteres. Alt fra at innredningskonstruksjonene må koordineres med øvrige fag innenfor fastsatte rammevilkår, lover og regler, til at det skal være en god og behagelig løsning som skaper trivsel. Dette kan vi. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid.

Hvor mye lyd slipper inn

Det kan være veldig forstyrrende når man opplever støy fra et kontorlandskap rundt seg. Med glassvegger er det hvilke glass du velger som bestemmer hvor mye lyd som slipper gjennom. Vi leverer alt fra enklere løsninger som fortsatt demper lyden betraktelig til tykkere løsninger som fjerner det aller meste av normal bakgrunnsstøy fra ett kontorlandskap.

Samarbeidspartnere

Vi har de senere år hatt en betydelig vekst og er blitt en naturlig samarbeidspartner for våre kunder, som hovedsakelig er byggmestere og entreprenører over hele landet.

Vi tilbyr forhandler avtaler på våre egenproduserte KOLLEGA glassvegger og systemvegger.

Blant våre ansatte har vi både ingeniør, byggmester, cnc operatør og møbelsnekkere. I vår fabrikk har vi 2 komplette produksjonslinjer som gir stor kapasitet og mulighet til rask omstilling i produksjonen.

Våre lokaler ligger i Ytre Arna like utenfor Bergen, hvor vi har en moderne maskinpark med bla flere cnc-styrte maskiner.

Fra vårt rikholdige lager leverer vi tilbehør som systemvegg, listverk, plater etc i en rekke utførelser.

Glassvegger